26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sergen Yalçın'dan sürpriz Emirhan İlkhan kararı! Tüm gerçekler ortaya çıktı...

Beşiktaş'ta yıldızı parlayan Emirhan İlkhan ve eski teknik direktör Sergen Yalçın hakkında altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi açıklamalarda bulundu. Emirhan İlkhan için 'Sergen Yalçın'ın eseridir.' diyen Ekşi, genç oyuncunun 4 ay önce cılız bir çocuk olduğunu ifade etti.

star.com.tr24 Ocak 2022 Pazartesi 21:37 - Güncelleme:
Sergen Yalçın'dan sürpriz Emirhan İlkhan kararı! Tüm gerçekler ortaya çıktı...

Başarılı performansıyla dikkat çeken Beşiktaş'ın genç oyuncusu Emirhan İlkhan ve siyah-beyazlıların eski hocası Sergen Yalçın ile ilgili altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi, önemli açıklamalarda bulundu. Emirhan İlkhan'ın 4 ay önce cılız bir çocuk olduğunu belirten Ekşi, "Şu anki Emirhan, Sergen Yalçın'ın eseridir." dedi.

"EMİRHAN İLKHAN, SERGEN YALÇIN'IN ESERİDİR"

Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi, 17 yaşındaki Emirhan İlkhan için "4 ay önce cılız bir çocuktu. Sergen hocamızla konuştuk, anlattık. 'Marrone'yi emrinize veriyorum, fitness salonumuz açık, getir proje oyuncularınızı Marrone çalıştıracak' dedi." şeklinde konuşurken Emirhan İlkhan'ın Sergen Yalçın'ın eseri olduğunu belirtti.

"EMİRHAN İLKHAN, BİR PROJE OYUNCUSU"

"Emirhan bir proje oyuncusu. Elmas da kömür de taş." şeklinde konuşan Mehmet Ekşi, meselenin futbolcu bulmak olmadığını onu yetiştirmek ve sahaya sürme cesaretini göstermek olduğunu ifade etti.

EMİRHAN İLKHAN'IN PERFORMANSI

Beşiktaş formasıyla bu sezon 4 resmi maçta süre bulan 17 yaşındaki oyuncu, 1 golle takımına katkı verirken başarılı performansıyla dikkat çekmeyi başardı.