24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Sivasspor ilk etap çalışmalarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Sivas'taki ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.

27 Temmuz 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sivasspor ilk etap çalışmalarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Sivas'taki ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Yiğidolar, sezon hazırlıklarını, teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İlk etap kamp çalışmalarının son antrenmanında, futbolcular, pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana, sakatlığı bulunan Manuel Da Costa ile Kerem Bülbül katılmadı.

Futbolculara, teknik direktör Carlos tarafından 3 gün izin verildi. Yiğidolar, 31 Temmuz Perşembe günü İstanbul'da toplanarak, ikinci etap kampı için Hollanda'ya gidecek. 

Kırmızı-beyazlı ekip, ikinci etap kamp çalışmalarına 1 Ağustos'ta başlayacak. 

 

- "İyi bir kamp dönemi geçirdik"

Roberto Carlos, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampın birinci etabını verimle geçirdiklerini belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirdik, fiziksel, taktiksel, tekniksel olarak iyi antrenmanlar yaptık. Tabi zorlu bir dönemdi, ramazan vardı, şimdi bayrama giriyoruz, bunlar bazen zorluyorlar, bazen motivasyon kaybı yapıyor ama  bizim arkadaşlar çok iyi çalıştılar, kamp dönemi boyunca da iyi işler yaptılar" diye konuştu.

Futbolcuların performansından memnun kaldığını vurgulayan Carlos, "Geçen sene aramızda olan arkadaşlarımız da bu sene aramıza katılan arkadaşlarımız da gerçekten çok iyi bir şekilde çalışıyorlar ve hepsi de kendi pozisyonlarında gerçekten ciddi bir rekabet yaratıp, takım içerisinde iyi işler yapacaklarını gösteriyorlar" ifadesini kullandı.

Carlos, Hollanda kampında 4 hazırlık maçı yapacaklarını anımsatarak, "Hollanda'da fiziksel, taktiksel, tekniksel bütün antrenmanlarımızı yapacağız" dedi.