19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş ara transfer döneminde Cyle Larin'e imzayı attırıyor

Kara Kartal, Vida’nın ardından Cyle Larin’i de bitirmek için atağa kalktı. 22 yaşındaki Kanadalı futbolcuyla ön anlaşma sağlayan yönetimin, bu oyuncuyu da Ocak ayında bedelsiz olarak renklerine bağlaması bekleniyor.

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş ara transfer döneminde Cyle Larin'e imzayı attırıyor

Transferde gelecek vaat eden isimlerin de peşine düşen Siyah- Beyazlılar, bu doğrultuda takımın Kanadalı ön liberosu Atiba Hutchinson’ın önerisi sonrasında Cyle Larin’i hedefleri arasına almıştı. ABD Major Lig ekiplerinden Orlando City’nin 22 yaşındaki Kanadalı forvetiyle ilk teması kuran Siyah-Beyazlılar, genç yıldız adayıyla da el sıkıştı.

Yönetimin, Domagoj Vida’nın ardından 1,86’lık futbolcuyu da Ocak ayında renklerine bağlaması bekleniyor. Kulübü Orlando City’le sözleşmesi Ocak ayında sona erecek olan Larin, transfer gerçekleşirse Kara Kartal’a bedelsiz olarak katılacak.

Piyasa değeri 20 milyon TL

Bu sezon ABD Major Lig’de Orlando City formasıyla 26 karşılaşmaya çıkan Cyle Larin, rakip fileleri 12 kez havalandırıp 2 de asist yapmıştı. Özellikle bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken Larin, hava toplarında da etkin görüntüsüyle tanınıyor. Kanada Futbolu’nun son dönemde en çok gelecek vaat eden isimleri arasında yer alan Larin’in, piyasa değeri 5 milyon Euro (20 milyon TL) civarında bulunuyor.