25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajı

Spor camiasından birçok kulüp ve kurum, Van ve Siirt'te şehit düşen güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajları yayımladı.

16 Temmuz 2020 Perşembe 10:25 - Güncelleme:
Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajı

Van'da düşen keşif uçağında ve Siirt'te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik görevlileri için spor camiasından başsağlığı mesajları yayımlandı. İşte o mesajlar...

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, "Van ve Hakkari illerinde görev uçuşunda bulunan insanlı keşif uçağımızın Van'ın Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı'na çarpması sonrası meydana gelen kazada ve Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucunda kahraman emniyet mensuplarımızın şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) Twitter'dan yayımladığı taziye mesajında, "Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarpması sonucu şehit olan emniyet personellerimize ve Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz." denildi.

GALATASARAY 

Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Van'ın Gevaş ilçesinde keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt'in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kulübünün Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan emniyet personellerimize ve Siirt'te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz." denildi.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, şunlar kaydedildi:

"Van'ın Gevaş ilçesinde yaşanan elim uçak kazasında ve Siirt'in Pervari ilçesinde hain terör saldırısında şehit olan güvenlik güçlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun."

Öte yandan Süper Lig'de yer alan diğer kulüpler de şehit düşen güvenlik görevlileri için taziye mesajı yayımladı. İşte o mesajlar...

TRABZONSPOR

Bugün Van Artos Dağı’na düşen keşif uçağında ve ardından Siirt Pervari’de düzenlenen terör operasyonunda hayatını kaybeden emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar dileriz.

HES KABLO KAYSERİSPOR

Van'ın Gevaş ilçesinde keşif uçağımızın düşmesi sonucu ve Siirt'in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyonda çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.

GENÇLERBİRLİĞİ

İnsanlı keşif uçağımızın Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı'na çarpması sonrası meydana gelen kazada ve Siirt’in Pervari ilçesinde gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olan Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet; kederli aileleri ve ülkemize başsağlığı dileriz.

GAZİANTEP FK

Van'ın Gevaş ilçesinde keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt'in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyonda çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

DENİZLİSPOR

İnsanlı keşif uçağımızın Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı'na çarpması sonrası meydana gelen kazada ve Siirt’in Pervari ilçesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucunda şehit olan Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz.

Milletimizin başı sağolsun.

ESKİŞEHİRSPOR

İnsanlı keşif uçağımızın Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı'na çarpması sonrası meydana gelen kazada ve Siirt’in Pervari ilçesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucunda şehit olan Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz.

MKE ANKARAGÜCÜ

Van'da keşif uçağının düşmesi sonucu ve Siirt'in Pervari ilçesinde yürütülen terör operasyonlarında şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun!

ADANA DEMİRSPOR

Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarpması sonucu şehit olan emniyet personellerimize ve Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz.

KONYASPOR

Van Gevaş'ta Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan keşif uçağında 7 Emniyet mensubumuz şehit oldu.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

GÖZTEPE

Van'ın Gevaş ilçesinde keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt'in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyonda çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

BURSASPOR

Keşif uçağımızın Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı'na düşmesi ve Siirt’in Pervari ilçesinde terör örgütüyle çıkan çatışma sonucunda şehit olan Emniyet Mensuplarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz.

AYTEMİZ ALANYASPOR

Van’da keşif uçağının Artos Dağı’na çarparak düşmesi sonucu meydana gelen kazada ve Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz.

BB ERZURUMSPOR

Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve Aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.

DEMİR GRUP SİVASSPOR

Van ve Hakkari bölgesinde uçuş gerçekleştirilen keşif uçağının Van'ın Gevaş ilçesinde, Artos dağına çarpması sonucu şehit olan 7 havacı emniyet mensubuna Allah'tan rahmet; aileleri, sevenleri ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR

Van'da keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt'te düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

GİRESUNSPOR

Van'da keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt'te düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

OSMANLISPOR FK

Van ve Hakkari illerinde görev uçuşunda bulunan uçağın Artos Dağı'na çarpması sonucu meydana gelen kazada ve Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı dileriz.

BTCTURK YENİ MALATYASPOR

Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan polislerimize ve #Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun.