29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Sultanlar Ligi'nde devlerin kapışması!

Vodafone Sultanlar Ligi'nde VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya gelecek. 12. haftada oynanması gereken müsabaka, takımların Avrupa takvimi nedeni ile yarın yapılacak.

AA24 Ekim 2023 Salı 16:13 - Güncelleme:
Sultanlar Ligi'nde devlerin kapışması!

VakıfBank Spor Sarayı'nda yapılacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız'dan naklen yayımlanacak.

İki ekibin CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki maç programı nedeniyle ligin 12. haftasında oynanması gereken karşılaşma, yarın yapılacak.

VakıfBank ve Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi'nde çıktığı ilk 3 maçta da rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, "Umarım yarın keyifli bir derbi oynayacağız. Güzel bir maç bizi bekliyor. Her zamanki gibi hedefimiz kazanmak olacak. Rakibimiz sezona iyi başladı. İyi bir sonuç alıp, oyunumuzu geliştirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Takım kaptanlarından Simge Aköz ise "Lige zorlu bir fikstürle başladık ve deplasmanda VakıfBank'la karşılaşacağız. Bu maça takımca yoğun bir şekilde hazırlandık. Sahada hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yaparak bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.