25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kasımpaşa'da Mehmet Altıparmak dönemi sona erdi

Kasımpaşa'da, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

2 Kasım 2020 Pazartesi 16:54 - Güncelleme:
Kasımpaşa'da Mehmet Altıparmak dönemi sona erdi

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Trabzonspor’u 3-1 geriden gelerek 4-3 mağlup eden Kasımpaşa’da, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Yaşanan fikir ayrılıkları sebebiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız" ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Kasımpaşamızda teknik direktörlük görevini üstlenen Mehmet Altıparmak ile yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze verdiği hizmet ve katkı için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Sezon başında takıma gelen Altıparmak, Kasımpaşa'nın başında çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı.

MEHMET ALTIPARMAK: “BAŞKANLA OLAN FİKİR AYRILIĞINDAN DOLAYI YOLLARIMIZI AYIRDIK”

Kasımpaşa, sezon başında anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın görevine son verdi. Yaşanan gelişmenin ardından tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Altıparmak, “Başkan ile yaşadığımız fikir ayrılıkları sonrasında yollarımızı ayırdık” ifadelerine yer verdi.

MEHMET ALTIPARMAK, KASIMPAŞA'YA VEDA ETTİ

Kasımpaşa Kulübü ile yolları ayrılan Mehmet Altıparmak, lacivert-beyazlı ekibe veda etti.

Altıparmak, Twitter hesabından paylaştığı veda mesajında, "Kasımpaşa Kulübü ile anlaşmamızı fikir ayrılıkları sebebiyle sonlandırmış bulunuyoruz. Görev süremiz boyunca gösterdikleri olumlu yaklaşım dolayısıyla futbolcu kardeşlerime, kulüp çalışanlarına ve taraftarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.