16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Tamer Tuna Beşiktaş'a tepki gösterdi! ''Neden test istedi, başka şeyler var''

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın koronavirüs testinin tekrarını istemesinin iki kulüp arasında yaşanan Nazım Sangare krizinden kaynaklanabileceğini ima eden Tuna, '3 test olduk, ne oyuncularımızda ne ekipte vakaya rastlanmadı' dedi.

19 Eylül 2020 Cumartesi 18:58 - Güncelleme:
Tamer Tuna Beşiktaş'a tepki gösterdi! ''Neden test istedi, başka şeyler var''

Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş'ın koronavirüs testinin tekrarını istemesinin "başka sebeplerden" kaynaklanabileceğini ifade ederek; Antalyaspor - Beşiktaş arasında yaşanan Nazım Sangare krizini ima etti.

20 KEZ TESTE GİRDİK

Antalyaspor'un 20 kez koronavirüs testine girdiğini belirten Tuna, "Dün ile birlikte 20. testimiz oldu. Dün yaptırdığımız 3 test oldu. Şüpheli durum olduğu için tekrar test yaptırdık, konu bundan ibaret. Sonucu tam almadan direkt muhalefet ile bu noktadayız" dedi.

HEPİMİZİN AİLESİ VAR

Futbol, sağlıktan daha önemli olmadığının altını çizen Tuna, "Bu maça gelmek çok önemli değil. Ne oyuncularımızın ailelerin, ne bulunduğumuz alanlardaki insanların sağlığından önemli değil. Hiçbirinde bugüne kadar pozitif vakaya rastlanmadı. İnşallah sezon sonuna kadar rastlanmayacaktır" şeklinde konuştu.

BAŞKA ŞEYLER VAR

Beşiktaş'ın koronavirüs testinin tekrarını istemesinin iki kulüp arasında yaşanan Nazım Sangare krizinden kaynaklanabileceğini ima eden Tuna, "Beşiktaş'ta güzel zamanlar geçirdim, çok büyük camia. Burada test istiyorlar, inanın ki yapılabilir. Federasyon ister, olur ama yöntemi, yolu, uygulaması böyle mi, tartışılabilir. Kulüpler arasında başka konulardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle tereddüt edilebilir. 3 test olduk, ne oyuncularımızda ne ekipte vakaya rastlanmadı" dedi.