19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Tanju Çolak bu organizasyonda neden yoktu?

Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı ve Hat-trick yaptığı Başakşehir stadının açılışında yapılan maça spor ve siyaset dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Ancak bu organizasyona daha önce katılacağı bildirilen Tanju Çolak'ın katılmaması dikkat çekti.

27 Temmuz 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Tanju Çolak bu organizasyonda neden yoktu?
Acun Ilıcalı'nın organizasyonunda gerçekleşen Başakşehir Fatih Terim stadının açılışı nedeniyle yapılan özel maça Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra spor ve siyaset dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Ancak daha önce bu organizasyonda yer alacağı belirtilen Tanju Çolak'ın organizasyonda yer almaması dikkat çekti.
 
'Devler Ligi' organizasyonunda kaptanlık yapmıştı
 
Altın ayakkabı sahibi ve gol krallıkları bulunan Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak daha önce Acun Ilıcalı'nın yaptığı Devler Ligi organizasyonunda Sergen Yalçın, Pascal Nouma, Pierre Van Hooijdonk, Elvir Boliç ve Hakan Ünsal gibi isimlerle kaptanlık yapmıştı. 
 
Tanju çolak bu organizasyonda neden yoktu
 
Katılacağı belirtilmemesine rağmen Tanju Çolak'ın neden sahaya çıkmadığı sosyal medyada da merak konusu olurken Henüz Tanju Çolak'tan bir açıklama gelmedi.