26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Tarihe geçecek rakam! Ersin Destanoğlu'na dev teklif

Ersin Destanoğlu, başarılı performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Fransa Ligue 1 ekibi Nice, Ersin Destanoğlu için 7 milyon euroluk teklifte bulundu. Siyah-beyazlılar ise genç kaleci için en az 13 milyon euro bekliyor. Nice'ın daha sonra teklifini 10 milyon euro seviyelerine çıkaracağı öğrenilirken transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde kulüp tarihinin en pahalı 3. satışı olacak. İşte detaylar...

9 Mart 2022 Çarşamba 00:07 - Güncelleme:
Tarihe geçecek rakam! Ersin Destanoğlu'na dev teklif

Fransa Ligue 1 takımlarından Nice, Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Geçtiğimiz yaz transferi yapamayan Nice'ın siyah-beyazlı takımla pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Beşiktaş ise Ersin Destanoğlu için en az 13 milyon euroluk teklif bekliyor.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

ERSİN DESTANOĞLU İÇİN 13 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Fransız ekibi Nice'ın geçtiğimiz yaz Ersin Destanoğlu'na yaptığı 7 milyon euroluk teklif siyah-beyazlılar tarafından yetersiz bulunmuş ve reddedilmişti. Beşiktaş'ın ise Ersin Destanoğlu için 13 milyon euro beklediği ancak yapılan pazarlıklarla transferin 11-12 milyon civarı bir rakama tamamlanabileceği öğrenildi.

ERSİN DESTANOĞLU, BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇEBİLİR

Ersin Destanoğlu'nun 8 milyon euro ve üstü bir rakama gerçekleşmesi halinde genç kaleci, Beşiktaş tarihinin en pahalı 3. transfer satışı olacak.

Beşiktaş'ın en yüksek transfer satışları ise şöyle:

1. Cenk Tosun: 22 milyon euro

2. Demba Ba: 13 milyon euro

3. John Carew: 7,6 milyon euro

4. Jose Sosa: 7,5 milyon euro

5. Marcelo: 7,5 milyon euro