27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Tarık'ın rotası değişti!

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal'ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Tarık'ın rotası değişti!

Kanal Türk'te Lig Gecesi programına bağlanan Hoşcan, Tarık'ın kalmak istediğini söylemesine rağmen kendilerini oyalayarak imzadan kaçındığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Futbol dünyasında bazı şeyler gizli kalmıyor. Menajerleri de kulüplerle ilgili görüşmemer yapmış. Futbolcular camialar varsa, kulüpler varsa vardır. Menajeri Galatasaray kulübüyle görüştü. Galatasraray kulübü bu işleri çok iyi bilir. Ortada ön anlaşma veya imza yok. Galatasaray da transfer dönemi başlamadan bu tür işlerin resmiyete dökülmeyeceğini biliyor. Galatasaray bize Tarık'ın Mancini'nni listesinde olduğunu söylediler, çok düşük bir bonservis önerdiler. Biz de reddettik. Bizim bir duruşumuz ar. Bir futbolcunun camianın değerlerine saygı göstermesi gerekir. Kulüp değerlerine önem vermediği için kendisini kadro dışı bıraktık."

"Beşiktaş anlaşmış"

"Beşiktaş bizi aradı, oyuncunun menajeriyle görüşmek istediklerini söyleyerek izin istediler. Biz de izin verdik. Bizi tatmin edebilecek bir şey olmazsa sezon sonuna kadar cezasını çekecek. Sonra istediği kulübe gidebilir. Beşiktaş futbolcuyla anlaştığını söyledi. Biz iki kulüp olarak konuşacağız. Olmazsa dönem sonuna kadar kararımızın arkasında duracağız. Beşiktaş başkanıyla görüşmemiz oldu. Hafta başı randevu istedi. Futbolcu ile anlaştıklarını söylediler."