25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Taylan Antalyalı, Marsilya maçına damga vurdu! Taraflar ikiye bölündü

Taylan Antalyalı, Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 yendiği maçta yaptığı hata ile gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların bazıları, Taylan Antalyalı'yı kaptırdığı top sonucu Marsilya'nın gole yaklaşmasına neden olduğu için eleştirirken, bazıları ise milli oyuncuya destek oldu.

star.com.tr25 Kasım 2021 Perşembe 23:25 - Güncelleme:
Taylan Antalyalı, Marsilya maçına damga vurdu! Taraflar ikiye bölündü

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. hafta maçında Marsilya'yı 4-2 mağlup eden Galatasaray'da Taylan Antalyalı, sosyal medyada taraftarı ikiye ayırdı. Taylan Antalyalı, 20. dakikada kaptırdığı top ile Marsilya'nın tehlikeli atağına neden olunca sarı-kırmızılı taraftarların bazıları eleştirirken, bazıları ise oyuncuya sahip çıkarak destekledi.

TAYLAN ANTALYALI'DAN MARSİLYA MAÇINDA BÜYÜK HATA

Galatasaray'ın evinde Marsilya ile oynadığı maçın 20. dakikasında Taylan Antalyalı'nın yaptığı hatanın ardından Marsilya'da Luan Peres'in şutu direkten döndü.

TAYLAN ANTALYALI'NIN BU SEZON PERFORMANSI

Galatasaray'ın 2019 yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Taylan Antalyalı, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 18 maça çıkarken gol ve asist katkısında bulunamadı. Milli oyuncunun Galatasaray ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY, TAYLAN'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATMIŞTI

Ara transfer dönemi öncesi çalışmalarına başlayan Galatasaray'da iç transferde Taylan Antalyalı ile 2026 yılına kadar sözleşme uzatılmıştı.

İşte Taylan Antalyalı hakkında bazı paylaşımlar: