25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

THY'yi Drogba uçuracak

Galatasaraylı futbolcu ile görüşme halinde olan THY yönetimi, eğer anlaşma sağlarsa 2014 yılında Messi ile birlikte Fildişili starı reklamda oynatacak.

Vedat Yangın - Kaan Zenginli26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
THY'yi Drogba uçuracak

TÜRK HAVA YOLLARI, KOBE BRYANT’IN YERİNE YENİ REKLAM YÜZÜNÜ BULDU

THY, yeni reklam yüzünü buldu. Son yıllarda ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant ile Messi’yi tanıtım yüzü olarak kullanan ve reklam filmlerinde oynatan Türk Hava Yolları, ünlü ABD’li basketbolcunun yerine yeni bir isim buldu. 2014 yılında büyük bir sürprize hazırlanan THY yönetimi, Galatasaray ve Fildişi Sahili’nin ünlü golcüsü Drogba’ya reklamlarda oynaması için teklif götürdü.

3 yıl için 10 milyon euro

THY yetkilileri sarı-kırmızılı futbolcu ile görüşme yaptıklarını doğrularken, “Biz teklifimizi kendisine ilettik. O da bu olaya sıcak bakıyor. Ancak henüz resmi bir anlaşma yapmadık. Kararını verir vermez gerekli açıklama yapılacaktır” dediler. THY’nin G.Saray’ın starına 3 yıllık bir sözleşme karşılığında 10 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Kobe&Messi’li reklam izlenme rekoru kırdı

THY’NİN daha önce iki reklam filminde oynattığı Kobe ile Messi’nin yer aldığı görüntüler büyük ilgi çekmişti. İnternette 100 milyonun üzerinde tık alıp, izlenme rekorları kıran reklam filmlerinde bundan sonra Kobe Bryant yer almayacak. Messi artık, Drogba ile büyük bir çekişme içerisine girecek.