26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Toure'den iddialı açıklamalar!

Manchester City'nin Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure, kulübün birkaç yıl içinde dünyanın en büyüğü haline geleceğini iddia etti. Toure, Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakipleri Barcelona'nın da kendilerinden korktuğunu ileri sürdü.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Toure'den iddialı açıklamalar!
Premier Lig'de büyük bir şampiyonluk savaşı veren Manchester City bu sezon özellikle sahasında sergilediği performansla dikkat çekiyor.

Evi Etihad'da, Manchester United'a 4, Arsenal ve Tottenham'a 6 gol atan City'de gözler lider Liverpool'u ağırlayacakları maça çevrildi. Takımın Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure, Liverpool maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Manchester City'nin birkaç yıl içinde dünyanın en büyük kulübü olacağını savunan Toure, evlerinde oynadıkları futbolla tüm rakiplerine korku saldıklarını söyledi. Toure, Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakipleri Barcelona'nın da kendilerinden korktuğunu öne sürdü.

Özellikle Etihad Stadı’nda her takımı farklı yenecek güce sahip olduğunu savunan Toure, "Barcelona'nın da bizden korktuğunu biliyorum. Çünkü evimizde inanılmaz bir oyun sergiliyoruz" dedi.

Manchester City, Manuel Pellegrini yönetiminde bu sezon tarihinde ilk kez şampiyonlar liginde 2. tura çıkmıştı.

(ntvspor)