25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Trabzonspor Başakşehir biletleri ne kadar? Trabzonspor Başakşehir maç biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Trabzonspor Başakşehir maç biletleri ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı tüm taraftarlar tarafından merak ediliyordu. Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Trabzonspor şampiyonluk yolundaki rakibi Başakşehir'i konuk etmeye hazırlanıyor. Başakşehir deplasmanda rakibini yenerek şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor. İki takımın mücalesi Pazar günü saat 17.00'da beİN sports hd 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek. İşte tüm merak edilenler..

13 Mart 2020 Cuma 07:21 - Güncelleme:
Trabzonspor Başakşehir biletleri ne kadar? Trabzonspor Başakşehir maç biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Trabzonspor şampiyonluk yolundaki rakibi Başakşehir'i konuk etmeye hazırlanıyor. Okan Buruk yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Başakşehir deplasmanda rakibini yenerek şampiyonluk yolunda ilerlemeyi hedefliyor. Heyecanla beklenen Trabzonspor Başakşehir maçına dair araştırmalar hız kazandı. Trabzonspor Başakşehir maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler.. 

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçı biletleri satışa sunuldu. 

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR BİLETLERİ NE KADAR?

"Batı Alt VIP Tribün - 600 TL, Batı Alt VIP Tribün - 450 TL, Batı Alt VIP Tribün - 300 TL, Batı Alt VIP Tribün - 200 TL, Kategori 1 - Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün - 125 TL, Kategori 2 - Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün - 100 TL, Kategori 3 - Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün - 90 TL, Kategori 4 - Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün - 75 TL ve Güney Kale Arkası - Kuzey Kale Arkası - 60 TL."

SÜPER LİG MAÇLARI SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alındığını açıkladı.

4 BÜYÜK MAÇ SEYİRCİSİZ

Futbolda Süper Lig’in 32’nci haftasında kadar, TFF 1’inci Lig’de ise 34’üncü haftaya kadar maçlar seyiricisiz olarak oynanacak.

Öte yandan Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir, Galatasaray - Beşiktaş, Medipol Başakşehir - Galatasaray ve Galatasaray - Trabzonspor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı da bu açıklamayla birlikte kesinleşmiş oldu. 

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor Başakşehir mücadelesi Pazar günü saat 17.00’da beİN sports hd 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Campi, Da Costa, Novak, Pereira, Sosa, Obi Mikel, Ndiaye, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Başakşehir: Mert Günok, Skertel, Ponck, Caiçara, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Aleksic, Visca, Demba Ba, Crivelli