6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Beşiktaş'tan Yusuf Yazıcı harekatı! Transfer için şartlar sorulacak

Gelecek sezon için kadro planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, daha öncede gündeminde olan milli yıldız Yusuf Yazıcı için harekete geçmeye hazırlanıyor. Başarılı orta sahayı kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlı ekip yaz transfer döneminde görüşmelere başlayacak. İşte detaylar...

Takvim15 Şubat 2024 Perşembe 12:39 - Güncelleme:
Beşiktaş'tan Yusuf Yazıcı harekatı! Transfer için şartlar sorulacak

Transferin son gününde Ernest Muçi ve Al-Musrati'yi transfer ederek orta sahasını güçlendiren Beşiktaş'ın transfer çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

ŞARTLAR SORULACAK

Fernando Santos yönetimindeki siyah beyazlıların bu sezon Fransız ekibi Lille ile iyi bir sezon geçiren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istediği ifade edildi.

Fransız ekibiyle olan kontratı sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temasa geçileceği ve transferin şartlarının sorulacağı belirlendi.

TALİPLİSİ ÇOK

Yıldız oyuncuya çok sayıda Avrupa kulübünün de ilgi gösterdiği ve bu kulüplerin sezon sonu boşa çıkacak olan oyuncuyu yakından takip ettikleri de gelen haberler arasında.

Bu sezon Lille formasıyla 30 maça çıkan tecrübeli 10 numara, söz konusu maçlarda 10 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 10 numaranın dışında forvette ve kanatlarda da görev yapabilen Yusuf'un da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.