19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

''Transfer olmazsa...'' Fatih Terim Neftçi Bakü maçı öncesi konuştu

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda karşılaşacağı Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Azerbaycan'da kendisini evinde gibi hissettiğini söyleyen Terim transfer dedikoduları için, 'Transferi yapmış olmak için yapmak istemiyorum. Transfer olursa olur olmazsa da bu kadro ile devam edeceğiz.' diye konuştu

16 Eylül 2020 Çarşamba 18:12 - Güncelleme:
''Transfer olmazsa...'' Fatih Terim Neftçi Bakü maçı öncesi konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile deplasmanda oynanacak mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"BUNA ALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

"Uzun yıllar sonra tekrar Bakü'de olduğum için çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa'ya alışkın bir takım. Her ne koşulda olursa olsun sonuna kadar mücadele etmek ister."

"Bu atmosfere, bu yoğun tempoya tüm oyuncularımızın alışık olması lazım. Artık rotasyon değil de, eğer mümkünse 1 ve 2 numaraların, seviyeli rekabetinden doğan performans üstünlüğünü sahada yakalamak istiyorum. Bunun adına rotasyon demek istemiyorum açıkcası."

"Perşembe burada akşam maç oynayacağız, Cuma sabaha karşı İstanbul'da olacağız. Cumartesi kampa gireceğiz, Pazar maç oynayacağız ve nasipse Perşembe tekrar maç oynayacağız. Hafta sonu derbi oynayacağız ve turu geçersek tekrar eleme oynayacağız. Buna alışmamız gerekiyor."

MUSLERA'NIN FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKACAĞINA İNANIYORUM

"Kendi evimizde gibiyiz. Karşımızda Neftçi'nin komandoları iyidir, dikkat edeceğiz. Herkes kazanmak isteyecek, bundan daha doğal bir şey olamaz."

"Muslera, insanlığı ve kaleciliğiyle bizim için önemli bir figür. Futbolu Galatasaray'da bırakacağını düşünüyorum."

""Bakıyorum yine birçok transfer ismi var, benim haberim yok. Transferi yapmış olmak için yapmak istemiyorum. Transfer olursa olur olmazsa da bu kadro ile devam edeceğiz. Olmazsa da karalar bağlamayız, söylenmeyiz"

"Bizi Avrupa'dan son yıllarda ayıran en önemli eksiklik ekonomik unsurlar. Makas açılıyor ve şu anda herkesin sıkıntısı da aynı"