20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Tüm Hollanda Ali Akman'ı konuşuyor! Öyle bir rekor kırıldı ki...

Ali Akman, NEC Nijmegen'de kariyerinde bir ilki yaşadı. Twente'ye 2-0 kaybedilen maçta kariyerinin ilk kırmızı kartını gören Ali Akman'a 2 maçtan men cezası verildi. Genç oyuncunun takımı Nijmegen ise bu sezon evinde aldığı yenilgilerle rekor kırdı. İşte detaylar...

Star Gazetesi18 Nisan 2022 Pazartesi 22:02 - Güncelleme:
Tüm Hollanda Ali Akman'ı konuşuyor! Öyle bir rekor kırıldı ki...

Hollanda'da başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren Ali Akman bir ilki yaşadı. Ligin 29. hafta mücadelesinde Twente'ye 2-0 yenilen NEC Nijmegen'de forma giyen Ali Akman, kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü. 20 yaşındaki oyuncuya iki maçtan men cezası verildi.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

NEC NİJMEGEN'DEN KÖTÜ REKOR

Ali Akman'ın formasını giydiği NEC Nijmegen bu sezon ligde evinde yalnızca 2 galibiyet alarak bu alanda rekor kırdı. Hollanda ekibi daha önceden evinde hiç bu kadar kötü performans sergilememişti.

ALİ AKMAN, KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞADI

NEC Nijmegen, Hollanda Eredivisie'nin 29. haftasında evinde Twente'yi ağırladı. Ev sahibi ekibinde Ali Akman maçın 54. dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atılırken karşılaşma Twente'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Genç oyuncu futbol kariyerinde ilk kez kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

2 MAÇTAN MEN CEZASI ALDI

Hollanda Futbol Federasyonu, NEC Nijmegen'de forma giyen Ali Akman'a görmüş olduğu kırmızı kart nedeniyle 2 maçtan men cezası verdi.

ALİ AKMAN'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ali Akman, bu sezon NEC Nijmegen formasıyla 29 resmi maçın 18'inde ilk 11'de yer aldı. 20 yaşındaki genç oyuncu bu karşılaşmalarda 6 golle takımına katkıda bulunarak büyük beğeni topladı.

Star Gazetesi