19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Türk Sporunu Her Şeyimizle Destekliyoruz

Kurulduğu günden beri Türkiye’de sporun en büyük destekçisi olan Turkcell, bu alanda yaptığı katkılarla dikkat çekiyor. A Milli Futbol Takımı iletişim sponsorluğu ile başlayan bu yolculukta Turkcell, bugün 25 branşta 34 binden fazla sporcusuna destek veriyor.

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Türk Sporunu Her Şeyimizle Destekliyoruz

İlk günden beri Türk sporuna gönül veren Turkcell, yeni şampiyonluklara imza atmak için yeniden sahaya çıkıyor. A Milli Futbol Takımı iletişim sponsorluğuyla başlayan bu destek, bugün futboldan basketbola, atletizmden yüzmeye, golf, yelken ve engel tanımayanlara bütün spor branşlarında yaratılan efsanelerle daha da büyüyor.

Sporun destekçisi olmaya devam Turkcell, Türk sporurunun her zaman yanında olduğunu göstermek adına, sponsor olduğu tüm spor branşlarının aynı sahada buluştuğu bir reklam filmi çekti. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türk sporculara olan sevgiyi ve ilgi arttırmak için farklı dallardan sporcuları bir araya getirdiklerini belirtti ve, “Kurulduğumuz günden bu yana 25 spor branşında, toplamda 500 milyon TL’nin üzerinde maddi destekle, 34 binden fazla sporcunun yanında olduk. Bu dev desteğin, bu büyük mücadelenin sonunda tek kazanan Türkiye ve spor olacak” dedi.

Turkcell’in destek verdiği branşlar

Futbol Milli Takımlar Ana Sponsoru

Basketbol Milli Takımlar Ana Sponsoru

Engelli Futbolu Ana Sponsoru

Türkiye Yüzme Federasyonu Ana Sponsoru

Türkiye Atletizm Federasyonu Ana Sponsoru

Türkiye Yelken Federasyonu Ana Sponsoru

Bedensel Engelli Yelken Federasyonu Ana Sponsoru

Yelken Özel Turnuva Sponsoru

Golf Özel Turnuva Sponsoru

Detay İçin Tıklayınız