25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Milli maç canlı nereden izlenecek? Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye İzlanda maçı ile EURO 2020 grup elemeleri heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç canlı nereden izlenecek? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. A Milli Takım kritik öneme sahip maçta İzlanda'yı konuk ediyor. H grubun averajla liderlik koltuğunda oturan Türkiye, İzlanda'yı yenmesi halinde son maç büyük bir avantaj yakalayacak. Zorlu maç öncesinde Cenk Tosun, sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldı. Türkiye İzlanda maçına dair tüm detaylar haberimizde..

14 Kasım 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Milli maç canlı nereden izlenecek? Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç canlı nereden izlenecek? gibi soruların yanıtları tüm futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye İzlanda maçı ile A Milli Takım önem seviyesi yüksek bir karşılaşmaya çıkacak. Karşılaşmadan alacağımız beraberlik bile UEFA 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’ndan çıkmamızı sağlayacakken galibiyet ve diğer takımların alacağı sonuçlar neticesinde Grup lideri çıkma olanağımız yüksek. Türkiye İzlanda maçına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşailirsiniz. Milli maç hakkında tüm detaylar sizlerle.. 
 
TÜRKİYE İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 
Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşecek olan Türkiye İzlanda mücadelesi TRT 1'den canlı yayınlanacak. Bugün saat 20.00’de başlayacak maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek
 

 
MUHTEMEL 11'LER
Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Çağlar, Hasan Ali, Mahmut, Ozan, Hakan, Yusuf, Cengiz, Burak
 
İzlanda: Halldorsson, Palsson, Fjoluson, R.Sigurdsson, Skulason, A.Sigurdsson, G.Sigurdsson, Bjarnason, Traustason, Finnbogason, Sigthorsson
 
5 YIL SONRA TÜRK TELEKOM STADI'NDA
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde İstanbul'da perşembe günü İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, 5 yıl sonra Türk Telekom Stadı'nda maç yapacak.
 
Ay-yıldızlı ekip, bu stattaki son maçını 16 Kasım 2014'te Kazakistan ile oynamış ve Burak Yılmaz (2) ve Serdar Aziz'in golleriyle 3-1 kazanmıştı.
 
Bu karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, kale arkası tribününde bulunan bazı taraftarlarla gerginlik yaşamıştı. Bu gerginlik sonrasında ise Volkan Demirel, stadı terk etmişti.
 

 
Estonya ile 10 Ağustos 2011'de oynanan müsabakayla milli takıma kapılarını açan Türk Telekom Stadı, 8. milli maça ev sahipliği yapacak.
 
Galatasaray ile Ajax arasında 15 Ocak 2011'de oynanan özel maçla hizmete giren 52 bin 650 kişilik statta, milliler daha önce yaptığı 7 maçtan 4'ünü kazandı, 2'sini yitirdi, birinde de berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 11 gol atan Türkiye, kalesinde ise 9 gol gördü.
 
CENK TOSUN KADRODAN ÇIKARILDI
A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda ve Andorra ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçlarının aday kadrosunda bulunan Cenk Tosun, sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldı.