3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Türkiye-Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Türkiye-Brezilya maçı hangi kanalda

Türkiye-Brezilya voleybol maçı için nefesler tutuldu. Filenin Sultanları, Brezilya'yı yenmesi halinde turnuvada 5'te 5 ile kayıpsız ilerleyecek. Elemelerde gruplarında 'ilk 2' sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak. Peki Türkiye-Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın tarih, saat ve yayıncı kuruluşu ile ilgili detaylar

20 Eylül 2023 Çarşamba 12:51 - Güncelleme:
Türkiye-Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Türkiye-Brezilya maçı hangi kanalda

Filenin Sultanları, Paris olimpiyatları elemelerinde Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Olimpiyat elemelerinde; Porto Riko, Bulgaristan, Peru ve Arjantin'i yenerek 4'te 4 yaptı. 2024 Paris Olimpiyat elemeleri B grubunda mücadele eden ay-yıldızlı takım, grupta çıktıkları 4 maçta 4 galibiyet almayı başardı. Şimdi gözler Türkiye-Brezilya voleybol maçında. Peki Türkiye-Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE-BREZİLYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye-Brezilya voleybol maçı 22 Eylül Cuma TSİ ile saat 10:00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

FİLENİN SULTANLARI, PARİS OLİMPİYATLARI İÇİN SON DÜZLÜKTE!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde B Grubu'ndaki beşinci maçını Brezilya ile yapacak. Paris olimpiyatları kapsamında grupta çıktıkları 4 maçta 4 galibiyet almayı başaran Filenin Sultanları, Brezilya'yı da yenmesi durumunda 5'te 5 yapacak.

Elemelerde gruplarında ilk 2 sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak.

2024 PARİS OLİMPİYAT ELEMELERİ TÜRKİYE PUAN DURUMU

1- Türkiye / 12 Puan (4 maç)

2- Brezilya / 8 Puan (3 maç)

3- Japonya / 6 Puan (2 maç)

4- Porto Riko / 3 Puan (2 maç)

5- Belçika / 3 Puan (3 maç)

7- Arjantin / 0 Puan (2 maç)

6- Bulgaristan / 1 Puan (3 maç)

8- Peru / 0 Puan (3 maç)