26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Uğurcan Çakır: Şampiyon olmak, kupa kazanmak istiyorum

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Kayserispor'u 1-0 yenen Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

19 Nisan 2022 Salı 23:28 - Güncelleme:
Uğurcan Çakır: Şampiyon olmak, kupa kazanmak istiyorum

Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yukatel Kayserispor'u 1-0 mağlup etmelerinin ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Uğurcan, "Bizim için zor bir maç oldu. Kayserispor buraya hak ederek geldi ve bugün de iyi bir oyun ortaya koydu. Açmakta zorlandık, pozisyonlarımız da sonlandıramadık. Sonunda Cornelius çok güzel bir gol attı. Rövanş var ama önce Adana Demirspor maçı var. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, üstün olan taraf bizdik." ifadelerini kullandık.

Son dönemdeki performanslarıyla ilgili olarak Trabzonspor'un kaptanı, "Rahatlamalık bir şey yok. Zor maçlar oynadık. Olabiliyor bazen, sezonun sonuna geliyoruz. Karagümrük maçında çok iyi performans sergiledik, gol gelmedi. Adana Demirspor maçından takım olarak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah öyle olur." dedi.

Uğurcan, "Trabzonsporluyum, şampiyon olmak, kupa kazanmak istiyorum. Bu sene çok iyi ilerliyoruz. Herkesin büyük emeği var ve hak ediyor. İnşallah ikisi de gelir bu sene..." sözleriyle konuşmasını noktaladı.