5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Bilic: ''Gökhan Umarım imzalar''

Biliç, '1-2 pozisyona takviye yapmalıyız. Gökhan önceliklerimizden biri ve çok önemli bir oyuncu. Bu işi bitirmek için büyük gayret gösteriyoruz.' dedi.

25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bilic: ''Gökhan Umarım imzalar''
BEŞİKTAŞ’IN hocası Biliç, Mainz ile oynanan maçın sonundaki açıklamasında Gökhan Töre'nin transfer edilmesi gerektiğini bir kez daha söyledi... Hırvat çalıştırıcı mücadele sonrasında şu ifadeleri kullandı:
 
"1-2 pozisyonda takıma takviye yapmaya ihtiyacımız var. Yeni oyuncuların katılımıyla daha da iyi bir takım haline geleceğiz. Bazı ufak tefek sakatlıklar yaşadık ve bu oyuncular 1-2 gün takımla beraber çalışamadı. Bu da onların devamlılığına kötü etki etti."
 
"TRANSFERLER bazen ciddi zaman alabiliyor ama bu kesinlikle kulübün hatası değil. Demba Ba eğer kampın ilk günü bizimle olabilseydi hiç değilse onu 2 hazırlık maçında deneyebilirdim. Kulübü Demba Ba transferi konusunda tebrik ediyorum. Böyle büyük oyuncuları getirmek o kadar kolay olmuyor. Transferde hâlâ aktif durumdayız. Aradığımız oyuncuları almaya çalışıyoruz. Feyenoord maçı için geç kaldık ancak bu maç sezonun sonu değil."
 
"GÖKHAN Töre, önceliklerimizden biri ve bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu işi bitirmek için büyük gayret gösteriyoruz. Umarım Gökhan en kısa zamanda imzayı atar."
 
[Şampiy10]