26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ümraniyespor'u galibiyete Moussa Sow taşıdı

Ümraniyespor, TFF 1. Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Akhisarspor'u, Moussa Sow'un son dakikalarda attığı golle 2-1 yendi.

2 Ocak 2021 Cumartesi 16:56 - Güncelleme:
Ümraniyespor'u galibiyete Moussa Sow taşıdı

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bereket Sigorta Ümraniyespor, sahasında Akhisarspor'u 2-1 yendi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Moussa Sow, 66. dakikada bir penaltıdan yararlanamadı.

Stat: Ümraniye Belediyesi Şehir

Hakemler: Kadir Sağlam, Furkan Ürün, Anıl Usta

Bereket Sigorta Ümraniyespor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Alaaddin Okumuş, Alim Öztürk, Glumac, Ercan Coşkun, Batuhan Artarslan, Serkan Göksu (Dk. 90+5 Mustafa Murat Uslu), Okan Derici (Dk. 63 Akabueze), Gökhan Süzen (Dk. 82 Yunus Emre Mertoğlu), Camara (Dk. 62 Gomis), Zivkovic (Dk. 62 Sow)

Akhisarspor: Lukac, Vrsajevic, Doğukan Nelik, Musa Nizam, Göksu Mutlu, Alperen Babacan, Taha Yalçıner, Ali Kaan Güneren (Dk. 76 Mert Efe Çölbeyi), Çekdar Orhan (Dk. 90 Halil İbrahim Karavuş), Onurcan Güler, Hadzic

Goller: Dk. 9 Batuhan Artarslan, Dk. 83 Sow (Bereket Sigorta Ümraniyespor), Dk. 68 Musa Nizam (Akhisarspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Doğukan Nelik, Dk. 42 Hadzic, Dk. 54 Taha Yalçıner (Akhisarspor), Dk. 46 Serkan Göksu, Dk. 63 Akabueze, Dk. 86 Gomis, Dk. 90+7 Mustafa Murat Uslu (Bereket Sigorta Ümraniyespor)

RECEP UÇAR: "DEVRE ARASINA KAZANARAK GİRMEK GÜZEL"

TFF 1. Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Akhisarspor'u 2-1 yenen Bereket Sigorta Ümraniyespor'un teknik direktör Recep Uçar, sezonun ilk yarısını galibiyetle noktaladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Uçar, 2021'in rahat nefes alınabilen ve salgının bittiği bir yıl olmasını diledi.

Recep Uçar, maça iyi başladıklarını aktararak, "Sonra öne geçtik. Ardından savunmada zaman zaman sıkıntı yaşadık ve bir, iki pozisyon verdik. Kazandığımız penaltıya kadar da işler iyi gidiyordu. Penaltılarda bu sezon sıkıntı yaşıyoruz. Penaltı kaçtıktan sonra 1-2 dakika içinde gol yedik ve 1-1 oldu." diye konuştu.

Oyuncularının psikolojik olarak direndiğinin altını çizen Uçar, "Oyuna tutunduk. Rakibimiz de iyi oynadı. Onlar da galibiyete yakındı. Akhisarspor'a pozisyonlar verdik. Devre arasına kazanarak girmek güzel. Şimdi eksik bölgelere transferler yapmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

DİLSÖZ: "OYUNCULARIM ELLERİNDEN GELENİ YAPTI"

Akhisarspor Teknik Direktörü Mesut Dilsöz, eksiklere rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu vurguladı.

Dilsöz, oyuncularının ellerinden geleni yaptığını belirterek, "Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarı aslanlar gibi oynadılar. Bazı bölümlerde oyunun kontrolünü elimize almalıydık. Pozisyonlarımız var ancak değerlendiremedik. Hakemler tercih hakkını hep rakipten yana kullandı. Hakemlerin daha dikkatli maç yönetmesi gerekiyor. Bu konuda canımız yanıyor." ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor'u da galibiyetinden ötürü tebrik eden Mesut Dilsöz, şunları kaydetti:

"Önümüzde Adanaspor ile bir erteleme maçımız var. Takımdan ayrılan oyuncularım var. Elmar Bjarnason ayrılmıştı, bu hafta da Rajko Rotman ayrıldı. Eksiliyoruz. Kalan oyuncularımızla bu maça hazırlanacağız."