28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Umut Bozok'tan Galatasaray maçı açıklaması

Trabzonspor forması giyen Umut Bozok, Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

12 Ağustos 2023 Cumartesi 00:44 - Güncelleme:
Umut Bozok'tan Galatasaray maçı açıklaması

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bozok, Antalyaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Zor bir maç olduğunu söyleyen Umut Bozok, "Tribündeki bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Ortam, atmosfer çok güzeldi. Bu, ilk maç için önemliydi. Zor bir maç, iyi bir rakip. Ben Antalyaspor'u çok beğeniyorum. İçerde ilk maç çok önemliydi. Kamptan geliyoruz. Kamp bizim için çok zordu. Sakatlık da yaşadık maalesef. İyi bir şekilde başladık. Şimdi önümüzde zor bir maç var. Ona da iyi bir şekilde hazırlandık. Önümüzdeki hafta çok zor bir maç var" dedi.

"GOL YEMEMEK, BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ"

Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu belirten Bozok, "Saha zemini çok kötüydü. Zordu bizim için. İlk 30 dakika golden sonra biraz performansı düşürdük. Hoca bizim pres yapmamızı istiyor. Pres yapmak için bayağı bir tempo bayağı bir fiziksel olarak yormamız lazım. İyiyiz ama hava şartları baya zorluydu. Bence 30'uncu dakikadan sonra biraz tempomuz düştü. Ama takım halinde gol de yemedik. Bu bizim için önemliydi. Antalya takımı iyi bir takım. Yeni transferleri de etkili. Forveti beğeniyorum. Zor bir maç. Sonuçta galibiyeti aldık" ifadelerini kullandı.

"ZOR BİR MAÇ, BÜYÜK BİR DERBİ OLACAK"

Süper Lig'in 2'nci haftasında Galatasaray ile karşılaşacakları maçı değerlendiren Umut Bozok, "Haftaya Galatasaray maçımız var. Galatasaray son şampiyon. Tabii ki iyi bir takım. Transferler de yaptılar. Güzel bir statta, güzel bir atmosferde oynayacağız. En iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Zor bir maç, büyük bir derbi olacak" diye konuştu.