28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Ve bitti bu iş! Güle güle Yunus Akgün

Türk futbolunun genç yıldızlarından Yunus Akgün kulübü Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılarda performans olarak beklentilerin altında kalan Yunus Akgün için sürpriz bir talip var. İşte detaylar...

Fanatik10 Ocak 2023 Salı 07:50 - Güncelleme:
Ve bitti bu iş! Güle güle Yunus Akgün

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da başarılı performans sergileyen Yunus Akgün bu sezon kulübü Galatasaray'a geri dönmüştü. Sezon başında sarı kırmızılılarda ilk 11'de şans bulan genç oyuncu daha sonrasında formayı kaptırmıştı. Okan Buruk'un gözünden düşen Yunus Akgün için Süper Lig'den sürpriz bir kulüp talip oldu. Fanatik'in aktardığı habere göre Galatasaray'ında transfere onay verdiği belirtildi.

YUNUS AKGÜN OCAK'TA AYRILIYOR

Galatasaray, Antalyaspor'dan Haji Wright'ı kadrosuna katmak istiyor. Akdeniz ekibine 4 milyon euro bonservis öneren Aslan'ın 3 de futbolcu verdiği iddia edildi. Sarı kırmızılılar Antalyaspor'a Haris Seferovic, Yunus Akgün ve Mathias Ross'un sezon sonuna kadar kiralık verilmesini önerdi. Antalyaspor'un da teklifi kabul ettiği belirtiliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

22 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray'da 13 maça çıktı. 10 kez ilk 11'de sahaya çıkan Yunus Akgün gol katkısı yapamadı. Performans olarak beklentilerin altında kalan genç yıldız sadece 1 asistlik performans sergiledi.