25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ve Emre Akbaba imzayı atıyor! Yeni adresini resmen duyurdular...

Emre Akbaba sezon sonu kiralık olarak forma giydiği Alanyaspor'dan Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Emre Akbaba ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi20 Mayıs 2022 Cuma 19:01 - Güncelleme:
Ve Emre Akbaba imzayı atıyor! Yeni adresini resmen duyurdular...

Galatasaray bu sezon kiralık olarak Alanyaspor'a gönderdiği Emre Akbaba için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar sezon sonu takıma geri dönecek olan ve sözleşmesinin son yılına giren Emre Akbaba ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor.

EMRE AKBABA, GALATASARAY'A GERİ DÖNÜYOR

Emre Akbaba geçtiğimiz yaz kiralık olarak Alanyaspor'a kiralık olarak gitmişti. Akdeniz ekibindeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Emre Akbaba, sezon sonunda bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanıyor.

YENİ SÖZLEŞME GELİYOR

Sarı-kırmızılılar Alanyaspor'daki performansıyla yükselişe geçen Emre Akbaba için şimdiden harekete geçti. Galatasaray, sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki oyuncuyla yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

EMRE AKBABA'NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Akbaba bu sezon Alanyaspor formasıyla 37 resmi maçın 30'unda ilk 11'de yer aldı. 29 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 13 gol ve 6 asistle takımına büyük katkıda bulundu.

Star Gazetesi