25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ve Fernandes konuştu...

Beşiktaş'ın başarılı yıldızı Manuel Fernandes, son dönemde yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sporx27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ve Fernandes konuştu...
Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, Beşiktaş TV'ye Kasımpaşa maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, transfer söylentileri ve Kasımpaşa maçında yaşanan olaylar hakkında konuşurken, siyah-beyazlı taraftara da mesaj gönderdi.
 
 
''ÖNCELİKLİ YERİM BEŞİKTAŞ''
 
 
Manuel Fernandes, transfer söylentileri hakkında da konuşurken, siyah-beyazlı takımda kalacağının sinyallerini verdi ve ''Benim öncelikli yerim Beşiktaş. Benim geleceğim burada olacaktır. Başka bir şey düşünmüyorum. Bu takımın önemli bir oyuncusu olarak burada devam etmeyi planlıyorum'' ifadelerini kullandı.
 
 
''BU OLAYI ARKAMIZDA BIRAKTIK''
 
 
Kasımpaşa maçında yaşanan olaylara da değinen Portekizli oyuncu, bu olayı arkada bıraktıklarını söylerken, ''Kasımpaşa maçında yaşadığım olay dışında önemli olan, takım olarak biz 3 puan kaybettik. Yaşadığım olayı değil 3 puan kaybını unutamıyorum. Çünkü biz öndeydik ve önemli bir rakibimize karşı oynuyorduk. Bu maçta 3 puanı alamamamız bizim için büyük kayıp oldu. Takım olarak iyi bir ekibiz. Kasımpaşa maçından sonra da bu olay hakkında fazla konuşmadık. Kaybettiğimiz 3 puanla ilgili konuştuk. Takım halinde başarılı olmak isteyen bir ekibiz. Sonuç bizim için daha önemliydi. Çünkü rakibimizi geride bırakabilirdik. Artık bu olayı da arkamızda bıraktık'' dedi.
 
 
TARAFTARA MESAJ!
 
 
Taraftara da mesaj gönderen Fernandes, ''Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, onlara karşı en ufak bir saygısızlığım olduysa onlardan özür diliyorum. Onlar da ben de ve takım arkadaşlarım da aynı hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Hepimizin ortak isteği Beşiktaş'ın kazanması. Söylemek istediklerim bunlar'' ifadelerini kullandı.