26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ve rakam belli oldu! Hakan Çalhanoğlu için dev kulüp kesenin ağzını açtı...

Hakan Çalhanoğlu'nun adı geçtiğimiz günlerde Manchester United ile anılmıştı. Yeni bir iddiaya göre İngiliz ekibi Hakan Çalhanoğlu için 20 milyon euro bonservis ücreti ödemeyi kabul etti. İşte detaylar...

Star Gazetesi28 Şubat 2022 Pazartesi 20:46 - Güncelleme:
Ve rakam belli oldu! Hakan Çalhanoğlu için dev kulüp kesenin ağzını açtı...

Hakan Çalhanoğlu, sergilediği başarılı performansla Avrupa kulüplerini peşine takmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde adı Manchester United ile anılan Hakan Çalhanoğlu için İngiliz devinin 20 milyon euro ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Milli oyuncunun Inter ile olan sözleşmesi 2024'ün yazında sona erecek.

MANCHESTER UNITED, HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN PEŞİNDE

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig ekibi Manchester United, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Ralf Rangnick'in milli oyuncuyu çok beğendiği ve yakından takip ettiği belirtildi.

20 MİLYON EURO TEKLİF HAZIRLANDI

İngiliz ekibinin milli oyuncu için 20 milyon euro ödemeye hazır olduğu ve önümüzdeki yaz aylarında kadrosuna katmak istediği belirtildi. Ancak İtalyan ekibinin bu bonservis ücretini yeterli bulmayacağı belirtildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN INTER KARNESİ

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon 31 resmi maçın 27'sinde ilk 11'de yer aldı. 28 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi