24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Ve Vedat Muriqi geri döndü! Resmen duyurdular

Vedat Muriqi geçtiğimiz sezonu Mallorca'da kiralık olarak geçirmişti. Tatilini Türkiye'de geçiren Kosovalı golcü Vedat Muriqi, bonservisini elinde bulunduran Lazio'ya geri döndü. İşte detaylar...

Star Gazetesi4 Temmuz 2022 Pazartesi 21:52 - Güncelleme:
Ve Vedat Muriqi geri döndü! Resmen duyurdular

Geçtiğimiz sezonu Mallorca'da geçiren Vedat Muriqi, İtalya'ya geri döndü. İtalya basını, adı transferde Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Vedat Muriqi'in Lazio'ya geri döndüğünü açıkladı.

VEDAT MURIQI, İTALYA'YA GERİ DÖNDÜ

İtalya basınında yer alan habere göre; Transferdeki geleceği belirsizliğini koruyan Vedat Muriqi, Türkiye'de yaptığı tatilin ardından Lazio'ya geri döndü. Kosovalı golcünün İtalyan ekibindeki geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

MALLORCA, SON TEKLİFİNİ YAPTI

Haberde, Mallorca'nın Vedat Muriqi için Lazio'ya son teklifini yaptığı ve teklifinin 5.5 milyon euro olduğu belirtildi. Ancak İtalyan ekibi Muriqi için en az 10 milyon euro istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

VEDAT MURIQI'İN PERFORMANSI

Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak geçirdiği La Liga ekibi Mallorca'da 17 resmi maçta toplam 1529 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki Kosovalı golcü bu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi