28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Ve Vedat Muriqi resmen geri dönüyor! Rakam bile belli oldu...

Vedat Muriqi için geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Mallorca yeniden harekete geçti. İspanyol ekibinin Vedat Muriqi için 7 milyon euroluk yeni bir teklifte bulunmaya hazırlandığı ve Lazio'nun Kosovalı golcüyü takımdan göndermek istediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi18 Temmuz 2022 Pazartesi 19:05 - Güncelleme:
Ve Vedat Muriqi resmen geri dönüyor! Rakam bile belli oldu...

Mallorca, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giyen Vedat Muriqi için Lazio'nun kapısını yeniden çaldı. İspanyol ekibinin Lazio'ya Vedat Muriqi için 7 milyon euro teklif edeceği iddia edildi.

MALLORCA'DAN VEDAT MURIQI İÇİN YENİ TEKLİF

İspanya basınında yer alan habere göre; La Liga ekiplerinden Mallorca, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giyen Vedat Muriqi için Lazio'ya 7 milyon euroluk teklifte bulunacak.

LAZIO, GÖNDERMEK İSTİYOR

Haberde, Lazio'nun Club Brugge'a transferi iptal olan Vedat Muriqi takımdan göndermek istediği ve Mallorca'nın teklifini değerlendireceği belirtildi.

TEK BAŞINA ANTRENMAN YAPIYOR

Geçtiğimiz günlerde Club Brugge için sağlık kontrolünden geçen ve transferi iptal olan Vedat Muriqi, İtalya'da takımdan ayrı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

VEDAT MURIQI'İN İSPANYA KARNESİ

Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Mallorca'da 17 resmi maçın hepsinde ilk 11'de yer aldı ve toplam 1529 dakika süre aldı. 28 yaşındaki Kosovalı golcü, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi