8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Ve yüzyılın transferi Yusuf Yazıcı! Süper Lig devine hayırlı olsun

Yusuf Yazıcı, 5 sezondur süren Lille serüvenine veda etmeye hazırlanıyor. Milli futbolcu, Süper Lig ekibinin yeni on numarası oluyor. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları...

YELİZ GEDİMAN31 Ocak 2024 Çarşamba 19:47 - Güncelleme:
Ve yüzyılın transferi Yusuf Yazıcı! Süper Lig devine hayırlı olsun

Yusuf Yazıcı, bir yıllık aradan sonra yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Dries Mertens'in sezon sonu futbolu bırakma ihtimaline karşın harekete geçen Galatasaray, milli futbolcu için bütün şartları zorluyor.

YUSUF YAZICI GALATASARAY YOLUNDA

2019 yılında adım attığı Lille kariyerine iyi bir başlangıç yapsa da son senelerini kiralık olarak CSKA Moskova ve Trabzonspor'da geçiren Yusuf Yazıcı, bu sezon gösterdiği performansla yeniden takımının gözdesi oldu. Galatasaray yönetimi, sezon sonunda Fransız ekibiyle sözleşmesi bitecek olan milli futbolcuyu maaşla ikna etmek için harekete geçti. Kulübüyle sözleşme yenilememesi halinde bonservis ücreti vermeyecek olan sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki futbolcu için Lille'de aldığı ücretten daha fazlasını vermeyi gözden çıkardı.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Lille formasıyla 27 maçta sahaya çıkan Yusuf Yazıcı, 1473 dakika süre aldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda takımı adına 9 gol ve 3 asist ile skora katkıda bulunmayı başardı.

Star Gazetesi