5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Vedat Muriç: ''Trabzonspor'u geçeceğiz''

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriç, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

12 Haziran 2020 Cuma 23:32 - Güncelleme:
Vedat Muriç: ''Trabzonspor'u geçeceğiz''

Fenerbahçe'nin Hes Kablo Kayseirspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından Vedat Muriç açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR MAÇI İÇİN MORAL OLDU

Koronavirüs sonrası verilen aranın ardından ger dönüşün kolay olmadığını vurgulayan Vedat Muriç "Çok zor bir dönemden geçiyoruz. İki aylık aradan sonra formda kalmaya çalışsak da zorlandık. Uzun süredir galip gelemiyorduk. İyi bir galibiyet aldık, bu salı günkü Trabzonspor maçı için moral olacak. İnşallah salı günü de sahamızda Trabzonspor'u geçeceğiz." dedi.

DAHA BÜYÜK SAKATLIK OLABİLİRDİ...

Maça yedek başlaması hakkında konuşan Vedat Muriç "Cumartesi arka adalemde sıkıntı hissetmiştim, yarıda bıraktım. Hocalarımla ve doktorlar konuştuğumda üzerine gidersek sıkıntı olabileceğini ve gerekirse oyuna alacaklarını söylediler. Ben de kabul ettim. Daha büyük bir sakatlık olabilirdi ama çok şükür iyi atlattım." diye konuştu.

"BOŞ SAHADA OYNAMAK KÖTÜ"

Tribünlerin boş olmasıyla ilgili de konuşan Kosovalı golcü "Boş sahada maç olmak futbolcular için de sıkıntı. Özellikle iç sahada taraftarımızın iyi günde ve kötü günde bize destek olduğunu biliyorum ama böyle boş bir sahaya çıktığımızda afallıyoruz. Pankartlar, karton taraftarlar görsel olarak çok güzel. İnşallah yeniden buluşacağız." açıklamasını yaptı.