26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Vedat Muriqi geri dönüyor

Fenerbahçe'den Lazio'ya 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan ancak İtalyan kulübünde aradığını bulamayan Vedar Muriqi, sarı lacivertli takıma geri dönmek istiyor.

Fanatik30 Aralık 2021 Perşembe 09:32 - Güncelleme:
Vedat Muriqi geri dönüyor

Fenerbahçe'de sadece bir sezon kaldı, taraftarın gönlünde taht kurup yaklaşık 20 milyon Euro kazandırarak ayrıldı... Vedat Muriqi, Sarı- Lacivertli formayı giyerek hayallerinden birini gerçekleştirdi ancak Çubuklu ile şampiyonluk yaşama hedefine ulaşamadı. Sarı- Lacivertliler, ara transfer dönemi için kolları sıvarken yönetimin önceliklerinden biri, Kosovalı yıldızı geri getirmek. Lazio'nun gözden çıkardığı yıldız futbolcu için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City de devrede. Turuncu-Siyahlılar, Muriqi'ye ekonomik anlamda çok daha iyi bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Ancak 27 yaşındaki golcünün gönlü, yeniden Çubuklu'yu giymekten yana. Eşi Edibe Muriqi de çok sevdiği, her fırsatta tatile geldiği İstanbul'a geri dönmek istiyor.

MESAJI GÖNDERDİ

Bu nedenle yıldız futbolcunun Lazio Yönetimi'ne, önceliğinin Fenerbahçe'ye dönmek olduğu yönünde bir mesaj gönderdiği öğrenildi. Vedat Muriqi şimdi kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Sarı- Lacivertliler, golcü oyuncuyu önce sezon sonuna kadar kiralamak, yaz döneminde ise bonservisini almak istiyor. İtalyan ekibini ikna etmek için taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.