25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Wesley Sneijder İstanbul'da!

Galatasaray'ın, İtalya'nın Inter takımından transfer ettiği Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, İstanbul'a geldi.

21 Ocak 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Wesley Sneijder İstanbul'da!
Hollandalı futbolcu, Milano'dan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Sinan Kalpakçıoğlu, eşi Yolanthe Cabau, kardeşi ve babası ile birlikte özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi.




Uçaktan indikten sonra kendisini bekleyen minibüse binen Sneijder, basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle bir süre minibüste beklemek zorunda kaldı. Hollandalı futbolcu daha sonra sarı-kırmızılı formayı giydi ve başka bir araçla havalimanından ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.


SNEIJDER GELMEDEN, FORMALARI GELDİ
Galatasaray'ın Inter'den transfer ettiği Wesley Snejider'in formaları satışa sunulmak üzere Genel Havacılık Terminali'ne getirildi.



Sarı kırmızılı taraftarlar, İstanbul'a gelişinde Snejider'i karşılamak için havalimanına akın ederken, GS Store da Genel Havacılık Terminali önünde bir araçla Hollandalı yıldızın 14 numaralı formalarını satışa çıkardı.

APRON GÖREVLİSİ ÖPTÜ
Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan ve ailesiyle birlikte özel uçakla gelen Hollandalı futbolcuyu İstanbul Genel Havacılık Terminali'nde yaklaşık 2 bin kişilik coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Sneijder'i İstanbul'a iniş yaptıktan sonra ilk öpen kişi bir apron görevlisi oldu. Bazı taraftarlar, iner inmez Galatasaray formasını giyen Sneijder'i taşıyan aracın üstüne çıkıp Hollandalı futbolcuya sarıldı. Araç kalabalığın arasından terminalden ayrıldı.

Taraftara ters köşe
Hollandalı yıldızın Atatürk havaalanına inişinde büyük bir izdiham yaşandı. Havaalanının giriş kapısında yıldız futbolcuyu bekleyen taraftarlar ve basın ters köşeye yattı. Herkesin gözü kapıdayken bir minibüsün üzerinden çıkan Sneijder bir anda taraftarların yoğun baskısıyla daha fazla görünemeden haraket eden aracıyla havaalanından ayrıldı. Sneijderi gören taraftarlar minibüse atlayınca Hollandalı tekrar aracına girmek zorunda kaldı.



-Fatih Terim ile tanıştı-
Sneijder, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ise teknik direktör Fatih Terim, kaleci antrenörü Taffarel, İkinci Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdurrahim Albayrak ile tanıştı. Terim, Hollandalı futbolcu ile bir süre sohbet etti.