3 Temmuz 2025 Perşembe / 8 Muharrem 1447

Yanal'dan ilginç uygulama!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, dün taraftara açık yaptıkları antrenmanda basın mensuplarını yasakladı.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yanal'dan ilginç uygulama!
Fenerbahçe’nin başında ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Ersun Yanal, Topuk Yaylası’ndaki kampta ilginç bir karara imza attı.
 
Sarı-Lacivertliler’in hocası, takımın idmanlarının belli bir bölümünü basına açıp, daha sonra kapatırken, taraftarlara ise bu konuda engel koymadı. Fenerbahçe taraftarlarının izleyebildiği antrenmanları basına yasaklayan Yanal, bu kararıyla büyük tepki çekti.
 
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine medyayla ilişkilerinde sorun yaşayan Ersun Yanal, çalışmalar sırasında gazetecileri istemediğini net bir dille ifade ediyor. “Benim kurallarım var” diyen başarılı çalıştırıcı, “Buna uyacaksınız. Biz sporcularımızla baş başa kalacağız” sözlerini sarfediyor. (Vatan)

ÖNERİLEN VİDEO

Bursa'da deprem anı kamerada

Kapat
Video yükleniyor...