20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yeni adresini duyurdular! ''Mario Balotelli Türkiye'den ayrılıyor...''

Dünyaca ünlü İtalyan yıldız Mario Balotelli için 'Süper Lig'den ayrılacak' iddiası geldi. İtalya basınında çıkan haberde Adana Demirspor'da başarılı performans gösteren Mario Balotelli'ye iki kulüp talip oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi7 Mart 2022 Pazartesi 20:01 - Güncelleme:
Yeni adresini duyurdular! ''Mario Balotelli Türkiye'den ayrılıyor...''

Adana Demirspor'da performansıyla çıkış yakalayan Mario Balotelli için sürpriz bir gelişme yaşandı. Mario Balotelli'nin Türkiye'den ayrılmaya karar verdiği ve sezon sonu İngiltere ve Fransa'dan talipleri olduğu iddia edildi. Yıldız golcü bu sezon 25 maçta 11 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

MARIO BALOTELLI, AYRILMA KARARI ALDI

İtalya basınından Stopandgoal'de yer alan habere göre; Mario Balotelli, sezon sonunda Adana Demirspor'dan ayrılmaya karar verdi. Yıldız golcü, Fransa veya İngiltere'de yoluna devam etmek istiyor ve şimdiden ona talip olan 2 takım var.

AVRUPA'DAN 2 TAKIM ONUN PEŞİNDE

Adana Demirspor'daki performansıyla beğeni toplayan Mario Balotelli'ye Fransa 2. Ligi'nden Paris FC'nin ve İngiltere Championship ekiplerinden Blackburn'un talip olduğu öne sürüldü.

ADANA DEMİRSPOR, 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ise 2024'ün yazına kadar sözleşmesi bulunan Mario Balotelli'den en az 10 milyon euro bonservis geliri elde etmek istiyor. Yıldız golcü, geçtiğimiz yaz İtalya Serie B ekibi Monza'dan bedelsiz olarak kadroya transfer edilmişti.

MARIO BALOTELLI'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 25 maçın 20'sinde ilk 11'de yer aldı. 31 yaşındaki yıldız golcü bu karşılaşmalarda 11 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi