19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yeni sözleşme sorusuna sinirlenen Cristiano Ronaldo, 'Bunu başkana sorun, benden daha iyi bilir' dedi

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronado, Borussia Dortmund'u 3-1 yendikleri maçın ardından konuştu.

27 Eylül 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Yeni sözleşme sorusuna sinirlenen Cristiano Ronaldo, 'Bunu başkana sorun, benden daha iyi bilir' dedi

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronado, Borussia Dortmund'u 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

14.7 milyon euroluk vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli yıldız Ronaldo'nun 40 milyon euroluk ceza alacağı konuşulurken, Real Madrid'de son olarak Carvajal ve Benzema ile sözleşme imzalanmıştı. Bu duruma ilişkin Ronaldo'nun görüşleri soruldu.

SÖZLEŞME SORUSUNA YANIT

32 yaşındaki süperstar, "Güzel bir soru. Benim için işler yolunda gidiyor. Bu soru belki de başkana sorulmalı, o benden daha iyi bilir" sözlerini kullanarak Florentino Perez'e gönderme yaptı

BEN AYRILACAĞIMI SÖYLEMEDİM

Ayrılık iddialarına değinen Cristiano Ronaldo, "Bunları benim ağzımdan duydunuz mu? İnsanlar her gün dünyanın dört bir yanında Ronaldo hakkında konuşuyor. Herkese yanıt vermeye kalksam sadece medya için yaşardım. Ama ben futbol için yaşıyorum. Siz harikaysanız insanlar da sizin hakknızda konuşur" sözlerini kullandı.

Sporx