16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Yıldırım resti çekti: ''Hesabını ödeteceğim!''

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, iftar yemeğinde meydan okudu: Bizi geçemeyeceklerini anlayanların kurduğu pusunun cezasını hâlâ çekiyoruz. Bu davadan bir sıyrılalım, başımıza bunlara getirenlere davalar açacağım. F.Bahçe'nin hakkını torunlarının torunlarına bile ödeteceğim.

25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yıldırım resti çekti: ''Hesabını ödeteceğim!''
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün kulübün boks şubesinin verdiği iftar yemeğine sözleriyle damga vurdu. Forma tanıtımını bizzat kendisinin yapmasıyla ilgili esprilerde bulunan Yıldırım, stada sponsor bulunamaması ve formanın ön yüzüne reklam alınamaması konularında ise agresif çıkışlar yaptı. 
 
HALA DİMDİK AYAKTAYIZ 
Başkan Yıldırım, "Sportif olarak bizi geçemeyeceklerini anlayanların kurduğu pusunun cezasını hâlâ çekiyoruz. Bu davadan bir sıyrılalım, başımıza bunlara getirenlere davalar açacağım. Fenerbahçe'nin hakkını torunlarının torunlarına bile ödeteceğim" dedi. Yıldırım'ın ayrıca görüşme yaptıkları sponsor firmalara rakip takımlardan olumsuz mesajlar gönderildiğini belirtirken, "Adımız Fenerbahçe olmasa mali olarak çok sallanırdık. Ama biz dimdik ayaktayız. Hep söylediğim gibi; önce mali olarak ayakta kalabilmek lazım. Biz bunu başardık. O mali gücü yakalamasaydık, şu anda bambaşka şeyleri konuşuyor olurduk" şeklinde konuştu.
(Fotomaç)