25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yıldız isim kulübeye

Teknik Direktör Yanal’ın son haftalardaki performansından memnun kalmadığı genç yıldızı Kayseri maçında kulübeye çekeceği öğrenildi

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Yıldız isim kulübeye
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Kayserispor karşısına sürpriz bir orta saha sürebileceği öğrenildi.
Bruno Alves’in cezalı olması sebebiyle boşalacak yabancı kontenjanı hakkını deneyimli teknik adamın orta sahada kullanmayı düşündüğü ifade edildi. Son maçta performansını beğenmediği Alper’in yerine Meireles’i takıma monte etmeyi planlayan Yanal’ın, Mehmet Topal-Cristian Meireles üçlüsünü sahaya sürmesi bekleniyor.

Bu arada sarı-lacivertliler dün akşam yaptıkları çalışma ile Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti. Ersun Yanal yönetiminde ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık çalışması ile tamamlandı. Hazırlıklarını sabah yaptıkları çalışamalarla sürdüren Samuel Holmen ile Michal Kadlec antrenmanda yer almazken, Emre Belözoğlu ile Selçuk Şahin ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.
Sağ ayak bileğinden ciddi şekilde sakatlanan ve ilk yarıyı kapatan Emre Belözoğlu’nun 3-4 hafta daha güçlendirme programı uygulayacağı ve ardından saha çalışmalarına başlayacağı ifade edildi. Fenerbahçe’de, Sow dışındaki yabancı futbolcular Noel kutlamaları sebebiyle bugün izinli olacak. Yerli futbolcular ise çalışmalara devam edecek.