26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yıldızlar karması Galatasaray

Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden ve son olarak kadrosuna Nzonzi'yi katan Galatasaray, adeta yıldızlar karması oluşturdu.

15 Ağustos 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yıldızlar karması Galatasaray
Son olarak Roma'nın geçtiğimiz sezon 26 milyon Euro ödediği Nzonzi'yi alarak kadrosuna bir yıldız takviyesi daha yapan Galatasaray, yıldızlarıyla göz dolduruyor. Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Cimbom, tam da bu turnuvaya yakışır bir 11 oluşturuyor.
 
Cim-Bom'un ilk 11'inde yer alacak kaleci Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın vazgeçilmezi olurken, Mariano da Bordeaux ve Sevilla formalarıyla Avrupa'da boy gösterdi. 23 yaşındaki stoper Marcao, Portekiz Ligi'nden Galatasaray'a gelirken, Luyindama da Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nda yer alıyor. Japonlar'ın üst düzey futbolcuları arasında yer alan Nagatomo da tam 117 kez milli formayı giyerken, Inter gibi Avrupa'nın üst düzey bir takımında forma giydi.
 
Nzonzi-Seri ikilisi geçen sezon transferde göz doldururken, Feghouli ile Belhanda da üst düzey kariyere sahip oyuncular...
 
Aynı şekilde Babel de Hollanda Milli Takımı'nda kendini kabul ettiren bir yıldız isim... Kolombiya Milli Takımı Kaptanı Falcao da gerek milli gerekse Avrupa takımları forması altında birçok gole imzasını koydu.
 
GALATASARAY'IN İDEAL 11'İ
 
Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Nzonzi
Seri
Feghouili
Belhanda
Babel 
Falcao