19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hatayspor'dan Mehmet Altıparmak açıklaması

TFF 1. Lig'in şampiyonu Hatayspor'un, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdığı iddia edildi, yönetim bu iddiayı yalanladı.

20 Temmuz 2020 Pazartesi 16:12 - Güncelleme:
Hatayspor'dan Mehmet Altıparmak açıklaması

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıklarına ilişkin haberlerle ilgili, "Hatayspor'un hocasıyla sözleşmesi devam ediyor." dedi.

Vardı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıkları iddialarının asılsız olduğunu vurgulayarak, "Hocamızla protokolümüz sürüyor. Henüz kimseyle görüştüğümüz yok, bu haberler asılsızdır. Önümüzdeki hafta bu konularla alakalı geniş bir açıklama yapacağız. Bugün hocamızla yollarımızı ayırdığımıza dair çıkan haberler doğru değil." ifadelerini kullandı.

HATAYSPOR'DAN AÇIKLAMA

Hatayspor Kulübü, teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yolların ayrıldığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulübün Twitter hesabından Hatayspor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Basında ve sosyal medyada teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ile yollarımızı ayırdığımız şeklinde çıkan haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yönetim kurulumuz, gelecek sezon planlamasına bu hafta içinde yapacağı toplantılarla başlayacaktır."

Açıklamada ayrıca, "Resmi yayın organlarımız dışında çıkan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz." ifadesi kullanıldı.

Hatayspor Yönetimi'nin Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdığı iddia edilmiş ve tecrübeli hocanın yerine Igor Tudor ve Qurban Qurbanov gibi isimlerle görüşüldüğü ileri sürülmüştü.