23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Yusuf Günay'dan transfer ve Marcao açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, sarı-kırmızılıların transfer gündemini katıldığı canlı yayında değerlendirdi.

1 Eylül 2020 Salı 00:19 - Güncelleme:
Yusuf Günay'dan transfer ve Marcao açıklaması

Transferde sessiz kaldıkları için eleştirildiklerini dile getiren Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay "Biz gerçekten akıl, mantık ve Galatasaray'ın menfaatleri çerçevesinde hareket ediyoruz. Özellikle bu sene, kendi yazdığımız senaryoyu uygulamak zorundayız. Takımımızın teknik ihtiyacı neyse, kulübümüzün de mali imkanları doğrultusunda gerçekleşecek." dedi.

"TRANSFERDE ŞARTLARI BİZ BELİRLEYECEĞİZ"

TRT Spor'a canlı yayında konuşan Günay, Lemina'nın Fulham'a transferiyle ilgili sorulan soruya "Bazı menfaat gruplarının ya da başkalarının yazdığı senaryoya göre transfer yapılmaz. Orta saha transferinde şartları biz belirleyeceğiz. Oyuncular bizim şartlarımızı kabul ederlerse transfer ederiz. Transferde şartları biz belirliyoruz. Lemina'da da böyle oldu. Biz şartlarımızı sunduk." şeklinde cevap verdi.

Marcao'ya resmi teklif gelmediğini vurgulayan başkan yardımcısı, basında geçen isimlerin kendi gündemlerinde yer almadığını belirtti.

"Yapılan transferlerden son derece memnunuz." diyen Yusuf Günay Diagne'nin büyük ihtimalle takımda kalacağını söyledi.