20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yusuf Yazıcı Rusya'da gündem oldu! İlk maçında...

Yusuf Yazıcı, yeni takımı CSKA Moskova'da ilk maçındaki performansıyla dikkat çekti. Hazırlık karşılaşmasında oynadıkları Lüksemburg Dudelange maçında forma giyen Yusuf Yazıcı, 1-0 yenildikleri mücadelenin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı ve önemli açıklamalarda bulundu.

star.com.tr26 Ocak 2022 Çarşamba 22:43 - Güncelleme:
Yusuf Yazıcı Rusya'da gündem oldu! İlk maçında...

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den kiralık olarak CSKA Moskova'ya giden Yusuf Yazıcı, Rus takımıyla ilk kez sahaya çıktı. Tüm gözlerin Yusuf Yazıcı'nın üstünde olduğu mücadelede milli oyuncu ortalama bir performans sergileyerek olumlu sinyaller verdi. Milli orta saha maçın ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Merih Demiral dünya devlerini peşinden sürüklüyor

İLK MAÇINDA TÜM GÖZLER YUSUF YAZICI'DAYDI

Ara transferde kiralık olarak CSKA Moskova'ya giden Yusuf Yazıcı, ilk maçında Lüksemburg Dudelange'ye karşı forma giydi. Tüm gözlerin üstünde olduğu milli oyuncu karşılaşmada ortalama bir performans sergiledi. Mücadele Lüksemburg Dudelange'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

YUSUF YAZICI: İLK MAÇ İÇİN HER ŞEY YOLUNDA GİTTİ

CSKA Moskova'nın Lüksemburg Dudelange ile oynadığı hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yusuf Yazıcı şu anda tam olarak hazır olmadığını belirtirken, "İlk maç için her şey yolunda gitti, yeni takım arkadaşlarımla birlikte her gün antrenman kampında çalışıyoruz, kondisyonumuzu iyileştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

"FUTBOLUN DİLİ DÜNYANIN HER YERİNDE AYNI"

Yusuf Yazıcı, sahada takım arkadaşlarıyla anlaşabilmenin kolay olup olmadığı sorusuna ise "Farklı diller konuşuyoruz ama futbolun dili dünyanın her yerinde aynı. Herhangi bir sorun yaşamadım, arkadaşlar bana yardım etti." şeklinde cevap verdi.

star.com.tr