20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Zenga'nın eşinden İsrail'e sert eleştiri!

Gaziantepspor'un eski teknik direktörü Walter Zenga'nın eşi İsrail'i sert bir dille eleştirdi.

30 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Zenga'nın eşinden İsrail'e sert eleştiri!

İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılara futbol dünyası da kayıtsız kalmıyor. Inter'in efsane kalecilerinden ve bir dönem Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü yapan Walter Zenga'nın eşinden sert bir mesaj geldi.

İtalyan futbol adamının eşi Raluca Rebedea Zenga, kendisine ait Facebook hesabından İsrail saldırıları sonucu hayatını kaybeden çocukların fotoğrafını paylaşarak, "Gözümüzün önünde dehşet şeyler olurken, birkaç günboyunca acı içinde sessiz kaldım. Bazen buradan uzak kalıyorum. Ama bugün korkunç bir şey oldu. Bu göz ardı edilemez. İsrail bir oyun parkını bombaladı ve 10 küçük çocuk oracıkta öldü. Daha sonra hastaneye saldırdılar. Neden İsrail canavar gibi davranıyor? Orada daha ne kadar dökülecek bebek kanı var? Bunu yapanlar için korkunç bir ölüm diliyorum ve umarım yeryüzünden silinirler!" cümlelerini sarf etti.

Zenga, 1982-1994 yılları arasında Inter kalesini korumuş, 2006-2007 sezonunda ise G.Antepspor'un hocalığını yapmıştı. Ünlü teknik adam kariyerini 2010'dan bu yana sırasıyla Al Nassr ve Al Jazira takımlarında sürdürdü.

 

(Sporx)