25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

ADSL kota sorgulama Ttnet Smile Türkcel süperonline kota aşımı

İnternet kota sorgulamaları nasıl yapılır? sorusunun yanıtı haberimizde sizler için derledik. ADSL paketleri, internet sağlayıcıları tarafından kotalı veya kotasız olarak sağlanmaktadır. Kota, internette geçirdiğiniz süre kısıtlaması değil, kısaca anlatmak gerekirse eğer geçirdiğiniz bu sürede aldığınız veri boyutunu sınırlandırmaktadır. Eğer kotalı bir paketiniz var ise bu kotaya indirdiğiniz tüm dosyaların, izlediğiniz videoların, hatta açtığınız tüm internet sayfalarının boyutu hesaplanarak sayılmaktadır. Kotalı bir internet paketi kullanıyorsanız eğer kotayı aşmamak adına zaman zaman kotanızın durumunu kontrol etmelisiniz. Bu kontrolleri yapabilmeniz adına koyduğumuz TTNET ADSL, Smile ADSL ve TurkNet İnternet’in kota sorgulama sayfalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. ADSL Ttnet Smile Türkcel süperonline Kota sorgulama sayfasına erişim için aşağıdaki linkleri tıklamanız yeterli olacaktır.

15 Kasım 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
ADSL kota sorgulama Ttnet Smile Türkcel süperonline kota aşımı

Gelişen dünya koşullarına paralel olarak sürekli gelişen bilişim ve internet olanakları kişileri internete bağımlı hale getirmektedir. Tüm işlemlerin artık internet üzerinden yürütülüyor olması zamandan tasarruf etmemizi sağlamaktadır. İş hayatı için gereklilik olmasının yanı sıra özel hayat içinde var olan iletişim, eğlence ve alışveriş gibi olayların her biri için internet kullanıcısı olabilmek büyük gereklilik olarak görülmektedir. Eve bağlı adsl kotası ile bireyler evlerinden kolaylıkla internet erişimini sağlayabilmektedirler. Çeşitli kota sınırlamalarından biri seçilerek kişilerin ihtiyaçları ve kullanım oranları şeklinde çeşitli adsl kota paketleri yer almaktadır. Adsl kota sınırlaması olan kullanıcılar için adsl kota sorgulaması büyük önem arz etmektedir. Sınırlı adsl kota paketi kullanan kullanıcılar, kota sorgulaması yapmadan sınırsızca internet kullandıkları durumlarda kabarık bir fatura ile karşılaşabilirler. Bu gibi istenmeyen durumlara maruz kalmamak adına adsl Kota sorgulamasının yapılmasını önerebiliriz. Adsl kota sorgulama yapma işlemi için öncelikle kota sorgulama yazarak aratmanız ve açılan sayfa üzerinde yer alan ADSL Kota Sorgulama linkini üzerinde yer alan Kullanıcı Adı, Modem bağlantı Şifresi ve sistem tarafından verilen güvenlik kodunu girerek adsl kota öğrenme butonunun tıklanmasının ardından Adsl kota sorgulama işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
 

TTNET ADSL BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

 

SMİLE ADSL BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

 

TURKCELL SÜPERONLİNE BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!


Sorgulamanız sırasında gösterilen kullanım miktarına internetinizde o anki kullanımınızın tümü dahil edilmemektedir. İnternetinizin her kapatılışından belli bir süre sonra o süreçteki kota hesabınıza işlenmektedir. Aylık olarak kota aşımlarınızda hakkınızdan sonra aştığınız her MB internet sağlayıcılarındaki bellirli bir oran ile çarpılarak ek ücret olarak faturanıza yansıtılacaktır.

Ttnet Kota Sorgulama Türk Telekom'un yapmış olduğu birinden benzersiz adsl kota paketleri sayesinde her eve internet bağlantısı ulaşmış durumdadır. Evlerde internet bağlantısının bulunabilmesi için düzenli olarak Ttnet Adsl abonesi olmak gerekmektedir. Ttnet Adsl aboneleri üyeliklerinin ardından 7/24 kullanmış oldukları internet oranını kolayca Ttnet Kota Sorgulama işlemi sayesinde yapabilirler. Kota sorgulama işlemi internet bağlantısının bulunduğu her ortamda Ttnet Kota Uygulamasını aratarak, ADSL abone şifresi ve belirlemiş olduğunuz kullanıcı şifresi sayesinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.



Smile Adsl Kota Sorgulama

İnternetin çığ gibi her eve düştüğü son dönemlerde ADSL aboneliği giderek artmaktadır. Bunu fırsat bilen firmalarda çeşitli isimlerde ADSL abonelik merkezleri olarak hizmet vermektedir. Bunların arasında bulunan bir adsl aboneliği ise smile adsl aboneliğidir. evdeki internet keyfiniz için bir smile adsl abonesi iseniz sınırlı kotanızın 1 ay sonunda belirtilen limiti aşarak ay sonunda kabarık fatura gelişini engellemek için kota sorgulama işlemini uygulamanız gerekmektedir. Smile Adsl Kullanıcıları, kota sorgulaması yapmak için https://www.dsmart.com.tr/ adresine girerek bu sayfa üzerinden kota sorgulama butonunu seçerek, açılan yeni sayfa üzerinde istenen Şifreve Kullanıcı adını girerek kolayca kota oranlarını görebilirsiniz.

Turkcell Süperonline Kota Sorgulama

Turkcell süperonline kota sorgulama işlemi de diğer adsl kota sorgulama işlemleri ile aynı şekilde kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek aylık kota sınırın aşılmasının önüne geçilebilir Tek yapılması gereken Turkcell Superonline ait Online İşlem Merkezi ne girerek turkcell süperonline kota sorgulama işlemini kolayca uygulayabilirsiniz. Süperonline Kullanıcı şifresi ve Süperonline modem şifresi ile sistemin verdiği güvenlik şifresini girerek kota oranınızı kolayca görebilirsiniz.