23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Akıllı saatlerden sonra şimdide akıllı bilezik!

Teknoloji dünyasının hızlı gelişimine paralel olarak akıllı cihaz üretimleri hızla artıyor. Akıllı telefon, akıllı saat derken şimdi de akıllı bilezikler geliyor. Akıllı bileziklerin ise çok önemli özellikleri bulunuyor. Akıllı bilezikler navigasyon olakrakta kullanabilecek. İşte detaylar.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Akıllı saatlerden sonra şimdide akıllı bilezik!

Samsung Galaxy Gear akıllı saatlerinin yerini Galaxy Band bilezikleri alabilir. Piyasada dolaşan haberlere göre Samsung 24-27 Şubat tarihlerinde Barcelona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2014 fuarında Galaxy Band bileziğini sergileyecek. Bu cihaz muhtemelen beklenildiği kadar ilgi görmeyen kadar Galaxy Gear akıllı saatlerinin yerine geçecek ve Fitbit Force ve diğer üreticilerin benzer ürünlerine rakip olacak. 

Cihaz nem, basınç, derece, hareket ölçer vs. gibi bir takım algılayıcı ve sensörlerle donatılacak. Galaxy Band diğerlerinin yanı sıra aynı zamanda navigasyon cihazı gibi de kullanılabilecek. Fakat verilerin alınması için Bluetooth aracılığı ile akıllı telefona bağlanması gerekecek. Aynı zamanda sesli kontrol sistemi teknolojisinin uygulanacağı da bekleniyor.

Galaxy Band bileziğinin Galaxy Gear akıllı saatlerinin yerine geçme ihtimalinin olmasına rağmen bu cihaz akıllı saatlerden tamamen farklı yeni bir ürün olacak.

(MİLLİYET)