25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

iPhone 8'in kamerası internete sızdı

Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Apple'ın patent başvurusu iPhone 8 ve diğer modeller ile ilgili yeni ipuçları veriyor. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...

23 Ağustos 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
iPhone 8'in kamerası internete sızdı
Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtmaya hazırlandığı iPhone 8'in kamerasına ait olduğu bir görüntü internete sızdırıldı. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminleri ile adını duyuran Slashleaks tarafından paylaşılan kareye bakılırsa iPhone 8 yüz taraması özelliğine ev sahipliği yapan 3D kamera ile gelecek.
 
 
Geçtiğimiz günlerdeiPhone 8'in olduğu iddia edilen kablosuz şarj padl'erinin görselleri internette sızdırılmıştı. Söz konusu sızıntılar sayesinde iPhone 8'in kablosuz şarj özelliği ile geleceği iddiası yeniden gündeme geldi.
 
 
Önümüzdeki aylarda tanıtılamsı beklenen iPhone 8 geçtiğimiz hafta fastfood zinciri McDonald's'tan yapılan paylaşım ile gündemde gelmişti. Son dönemde Apple'ın yeni amiral gemisi ile sızıntı kervanına McDonald's da dahil olmuş olabilir. 
 
Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuruan teknoloji yazarı Benjamin Geskin, McDonald's'ın kullandığı fotoğrafın geçtiğimiz haftalarda kendisinin sızdırdığı iPhone 8 fotoğrafı olduğunu iddia etti. (Ntv)