19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Mobil dünyanın iddialı oyuncusu olacağız

Mobil dünya tüketici ihtiyaçlarına göre büyük hızla dönüşüyor ve Nokia da bu dönüşümde başı çeken markalardan biri olma iddiasında.

29 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Mobil dünyanın iddialı oyuncusu olacağız

 2014’ün önemli iki Nokia ürününün, lumia 1320 ile lumia 1520 olacağını belirten Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy ican”bu cihazlar, akıllı telefonda inovasyon kavramını yeniden tanımlamayı sürdüren Nokia’nın bugüne kadarki en geniş ekranlı lumia akıllı telefonları. 6 inç boyutunda ekran ve Windows Phone için yapılan son yazılım geliştirmeleri sayesinde lumia 1320 ve lumia 1520 hem üretkenlik hem de eğlence için mükemmel bir donanıma ve yazılıma sahip. Ana ekrana eklenen yeni üçüncü sütun sayesinde kullanıcılar daha büyük bir ekranda daha fazla içeriği görebilecek ve daha rahat kullanabilecekler. Ödüllü lumia tasarımına daha büyük görüntüleyiciler kazandıran yeni format, en iyi gelişmiş kamera inovasyonlarıyla birlikte kullanıcıların çevrelerindeki yaşamı daha kolay kaydedip paylaşabilmelerine olanak tanıyor” dedi. 

İKİ CİHAZ DA İLK ÇEYREKTE GELİYOR 

Çiçek ican “Nokia lumia serisinde bulunan Nokia Pro Camera, herkesin profesyonel fotoğraflar çekebilmesine olanak tanıyor. bu teknoloji ile kullanıcılar fotoğraf çekmeden önce ya da sonra görüntüde istedikleri alanı seçerek detaylarda farklı hikayeler yaratabiliyor. Ayrıca, ayarların final fotoğrafı ya da videoyu nasıl etkileyeceğini çekim anında gösteren bir arayüze sahip olan Nokia Pro Camera kullanıcılara daha keyifli bir görüntüleme tecrübesi sağlıyor” diye konuştu. ican, şunları söyledi: “Nokia uygulamaları arasında ön plana çıkan Nokia Storyteller, Nokia’nın en yeni görüntüleme teknolojilerinden ve HERE Maps uygulamasıyla etkin entegrasyon sağlayabilme özelliğinden faydalanarak kullanıcılara benzersiz bir anı paylaşım platformu sunuyor. Hem yerel hem küresel uygulamalarıyla Nokia uygulama dünyası, kullanıcılara yeni deneyimler yaşatıyor. Türkiye’deki Nokia kullanıcılarının bu iki yeni ürüne kavuşmak için fazla beklemeyeceklerinin müjdesini vermek isterim. Nokia lumia 1320 ile Nokia lumia 1520, 2014’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de de satışa sunulacak.”