26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Tivibu Spor Mozaik Kanalı ile aynı anda 6 maç izlenecek!

Tivibu Ev kullanıcılarına sunulan yeni “Mozaik Ekran” özelliği ile aynı anda farklı kanallarda yayınlanan spor karşılaşmalarını izleyebilmek mümkün oluyor.

25 Aralık 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Tivibu Spor Mozaik Kanalı ile aynı anda 6 maç izlenecek!
TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, fark yaratan uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Tivibu Ev kullanıcılarına sunulan yeni “Mozaik Ekran” özelliği ile aynı anda farklı kanallarda yayınlanan spor karşılaşmalarını izleyebilmek mümkün oluyor. Kullanıcılar Tivibu Spor Mozaik Kanalıile aynı anda 6 maçı izleyebilecek vekumandasıile dilediğiniseçerek tam ekrandan izleyebilecek.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, sporseverlerin yüzünü güldürecek yepyeni bir uygulamayı hayata geçirdi.Tivibu Ev kullanıcılarına sunulan Tivibu Spor Mozaik Kanalı ile aynı anda 6 spor kanalını izlemek mümkün olacak. Kullanıcılar tek ekranda sunulan 6 spor kanalı arasından diledikleri kanalı kumanda ileseçerek tam ekrandanizleyebilecekler. Tivibu kullanıcıları müsabakaların detaylarını, takım isimlerini ve logoları ekrandaki bilgi alanında görebilecek. Kısacası, Tivibu Spor Mozaik Kanalı, sporseverlerin maç keyfini artıracak.

Tüm sporları tek ekranda toplayan Tivibu Spor Mozaik Kanalı’nda TivibuSpor 1, TivibuSpor 2, TivibuSpor 3, TivibuSpor 4 kanallarının yanı sıraEuroSport, EuroSport 2, TRT Spor, NTV Spor, Sports TVve FB TV gibi ulusal kanallardaki spor içerikleri de yer alacak. Sporseverler, bu sayede özellikle haftasonları İtalya, Fransa, Almanya ve İspanya Ligleri’nde birbiri ile çakışan maçları, spor haberlerini ve takımlar ile ilgili son dakika gelişmelerini tek ekrandan takip edebilecek, hiçbir golü ve önemli pozisyonu kaçırmayacak.

Tivibu Spor Mozaik Kanalı, Tivibu Ev’de 2. kanalda yer alıyor. Kullanıcılar HD yayınlara ise 377. kanaldan ulaşabiliyorlar.

Tivibu’nun sunduğu bu benzersiz yenilikle sporseverlerin keyfi 6 kat daha artacak.Tivibu önümüzdeki dönemlerde de kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran uygulamalar geliştirmeye devam edecek.

Tivibu yayını Foxlife, Foxcrime, 24Kitchen ve Baby TV kanallarıyla zenginleştiriyor

Kaynak: Hardware Plus