2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Yerli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran bir paylaşım daha!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teknoloji kampüsünde üretilen akıllı cihazların gelişim sürecini aktardı.

30 Ekim 2022 Pazar 22:58 - Güncelleme:
Yerli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran bir paylaşım daha!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesapları projede gelinen son gelişmeleri paylaşılmaya devam ediliyor. TOGG'un twitter hesabından yeni bir video paylaşım daha yapıldı.

'Avrupa'nın 1 numaralı ticari araç üreticisi'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da aynı videoyu paylaşarak, "Avrupa'nın 1 numaralı ticari araç üreticisi, dünyanın sayılı otomobil ihracatçılarından Türkiye, artık kendi yerli ve milli markasıyla, modern üretim kampüsüyle yeni ligin de en önemli oyuncusu olacak. Togg milletimiz için bir gurur, dünya için örnek olacak." notunu düştü.

Yerli otomobil banttan indi!

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde dün açılış töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seri üretim aracından inen ilk aracı kullandı. Banttan çıkan ilk Togg'un direksiyonunda geldiği kürsüde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Togg 85 milyonun ortak gururudur. Türkiye'nin yerli ve milli otomobilinin başarısı için destek ve dua edenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

  • yerli otomobil togg
  • togg
  • toggun fiyatı ne kadar